به پایگاه اطلاع‌رسانی هیأت فوتبال استان آذربایجان شرقی خوش آمدید ۱۱:۱۸:۲۲

شهرستانها نیازمند حمایت وزارت ورزش و جوانان است

به‌روزرسانی: ۱ دقیقه مطالعه ۳۷ بازدید ۰ دیدگاه
اندازه متن۱۰۰٪
اشتراک‌گذاری
شهرستانها نیازمند حمایت وزارت ورزش و جوانان است

شهرستانها نیازمند حمایت وزارت ورزش و جوانان است

جواد ششگلانی که در حضور دکتر گودرزی وزیر ورزش و جوانان و در جمع رؤسا و نایب رئیسان هیأت های ورزشی ، سمن ها و نخبگان ورزشی آذربایجان شرقی از مشکلات فوتبال استان که بیشتر از شهرستانها که نیازمند به حمایت است ایراد سخن نمود.

رئیس هیأت فوتبال استان در خصوص شکوفایی فوتبال شهرستانها گفت: شهرستانها نیازمند حمایت وزارت ورزش و جوانان است و اگر می خواهیم ورزش شهرستانها خصوصا فوتبال و فوتسال چه در بخش آقایان و خانمها شکوفا شود باید حداقل یک استادیوم در هر شهرستان ساخت شود.

ششگلانی اضافه کرد : پتانسیل بالایی در شهرستانها وجود دارد که می تواند پشتوانه قوی برای تیم های لیگ کشوری باشد بشرط اینکه در زمینه سخت افزاری و ایجاد زیر ساخت ها موفق عمل نمائیم و ساخت استادیوم و سالن ورزشی و در اختیار هیأت فوتبال شهرستان قرار دادن یکی از نیازهایی است که امیدوارم وزیر محترم ورزش و جوانان در اولویت برنامه های کاری خود قرار دهد.

 

 

 

امتیاز شما به این مطلب
۰,۰از ۵(۰ رای)

اشتراک‌گذاری

دیدگاه‌ها — نظر خود را بنویسید

دیدگاه