به پایگاه اطلاع‌رسانی هیأت فوتبال استان آذربایجان شرقی خوش آمدید ۱۵:۰۸:۴۴

شهرداری تبریز با تساوی یک بر یک مقابل راهیان کرمانشاه متوقف شد

به‌روزرسانی: ۱ دقیقه مطالعه ۱۰ بازدید ۰ دیدگاه
اندازه متن۱۰۰٪
اشتراک‌گذاری

 

 

 

تیم فوتبال شهرداری تبریز عصر روز ‌شنبه در چارچوب هفته هجدهم لیگ دسته یک آزادگان میزبان راهیان کرمانشاه بود که این دیدار در نهایت با تساوی دو تیم به پایان رسید.

شاگردان خداداد عزیزی پس از آن که در هفته گذشته توانستند یک تساوی برابر صدرنشین گروه ب یعنی مس رفسنجان بگیرند، این هفته امید زیادی به پیروزی مقابل تیم نه چندان قوی راهیان داشتند و با ارائه یک بازی نسبتا هجومی در نیمه اول توانستند تک گل خود را توسط رضا معقولی در دقیقه 34 به ثمر برسانند و این برتری را تا دقایق پایانی مسابقه حفظ کنند.

اما کرمانشاهی‌ها که وضعیت چندان مطلوبی در جدول نداشتند و خطر سقوط را احساس می کردند در نهایت موفق به زدن گل مساوی در دقیقه 94 به وسیله کاپیتان خود یعنی امین پورعلی شدند تا بدین ترتیب امتیاز این دیدار بین شاگردان عزیزی و حنطه تقسیم شود.

شهرداری تبریز هم اکنون با 19 امتیاز موقتا در رده هشتم جدول لیگ یک قرار دارد.

 

 

 

امتیاز شما به این مطلب
۰,۰از ۵(۰ رای)

اشتراک‌گذاری

دیدگاه‌ها — نظر خود را بنویسید

دیدگاه