به پایگاه اطلاع‌رسانی هیأت فوتبال استان آذربایجان شرقی خوش آمدید ۱۴:۰۵:۳۷

محرومیت هواداران تراکتور معلق شد؛ تقابل تراکتور مقابل پیکان با هوادارانش

به‌روزرسانی: ۲ دقیقه مطالعه ۲۹ بازدید ۰ دیدگاه
اندازه متن۱۰۰٪
اشتراک‌گذاری

به گزارش روابط عمومی هیات فوتبال استان آذربایجان شرقی، در حالی که طبق رای قبلی، تیم تراکتورسازی تبریز از داشتن تماشاگر در بازی روز دهم اسفند ماه مقابل تیم پیکان محروم بود طبق مذاکرات هیات فوتبال استان آذربایجان شرقی با مسئولان فوتبال کشور این محرومیت در هفته پیش رو هم به حالت تعلیق در آمد.

آرش جابری، دبیر هیات فوتبال استان آذربایجان در مورد این خبر اظهار داشت:

“با مذاکراتی که با فدارسیون فوتبال و سازمان لیگ داشتیم، شرایط حساس تیم تراکتورسازی به عنوان یکی از نمایندگان فوتبال ایران در آسیا را تشریح کردیم و از آنها درخواست نمودیم که در بازی با پیکان در هفته بیست و پنجم لیگ برتر شرایط را برای حضور هواداران تراکتورسازی فراهم کنند. در عین حال یک سری هماهنگی ها هم برای برگزاری بازی در استان دیگر نیاز بود که در این فرصت شدنی نبود. به این ترتیب با همکاری و مساعدت سازمان لیگ قرار شد محرومیت هواداران تراکتورسازی در هفته بیست و پنجم هم به حالت تعلیق در بیاید.”

به این ترتیب در بازی روز پنجشنبه دهم اسفند ماه تیم تراکتورسازی می تواند هواداران خود را در ورزشگاه یادگار امام داشته باشد.

 

امتیاز شما به این مطلب
۰,۰از ۵(۰ رای)

اشتراک‌گذاری
نویسنده خبر

قلی بیگلو

دیدگاه‌ها — نظر خود را بنویسید

دیدگاه