تراکتورسازي تبريز بر پيکان قزوين غلبه کرد
- شناسه خبر: 141
- تاریخ و زمان ارسال: 20 دی 1388 ساعت 03:06


تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز در هفته بيستم رقابت هاي ليگ دسته برتر باشگاه هاي کشور بر تيم پيکان قزوين غلبه کرد… در اين ديدار که در حضور 35 هزار تماشاگر و در ورزشگاه يادگار امام ره تبريز برگزار شد، نتيجه ديدار رفت اين بار به نفع ميزبان رقم خورد و بازي با نتيجه يک بر صفر خاتمه پذيرفت.
فرهاد خيرخواه در دقيقه 47 بازي و از روي نقطه پنالتي تک گل تيم تراکتورسازي را وارد دروازه پيکان کرد و سه امتياز بازي را به اندوخته هاي تراکتورسازي افزود.
تورج حق وردي کار قضاوت اين ديدار را به کمک سعيد زارع و مصطفي فراهاني بر عهده داشت و به علي سلماني و محمود پوراسدالله از پيکان و مصطفي اکرامي از تراکتورسازي کارت زرد نشان داد.
تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز با کسب سه امتياز اين ديدار، 32 امتيازي شد و در مکان هفتم جدول رده بندي قرار گرفت.









خواهشمندیم برای ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربری خود بشويد