بیانیه هیأت فوتبال استان بمناسبت گرامیداشت روز قدس
- شناسه خبر: 58075
- تاریخ و زمان ارسال: 21 اسفند 1404 ساعت 05:07
- بازدید : 59 بازدید

هیأت فوتبال استان آذربایجان شرقی در بیانیه ای از آحاد ملت شریف ایران خصوصاً جامعه ورزشی فوتبال استان برای حضور پرشور و حماسی در راهپیمایی روز جهانی قدس که در سوگ از دست دادن مراد و مقتدای عزیزمان حضرت امام خامنهای اندوهگین هستیم دعوت بعمل می آورد.
متن بیانیه به این شرح است:
روز جهانی قدس و بعبارتی آخرین جمعه ماه مبارک رمضان ، یادآور یکی از مهم ترین و تاثیرگذارترین یادمان ها و میراث به جا مانده از معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) است که مبارزه با رژیم اشغالگر قدس را به نمادی از همبستگی، وحدت و یکپارچگی امت اسلامی و سمبل ظلم ستیزی و قیام ملت مظلوم فلسطین علیه اشغالگران قدس تبدیل نمود.
روز جهانی قدس امسال متفاوت از سالهای گذشته است چرا که علاوه بر روز فریاد رهایی فلسطین از چنگال صهیونیست های غارتگر، روز مقابله مستضعفین با مستکبرین و روز خون خواهی قائد اعظم سالار شهیدان حضرت امام خامنهای و فرماندهان ارشد نظامی و مردم بی دفاع است.
جامعه ورزشی فوتبال استان آذربایجان شرقی در آستانه روز جهانی قدس، بار دیگر جنایت اشغالگران و حامیان غربی آنان به سرکردگی آمریکای جنایتکار را محکوم کرده و ضمن تجدید عهد و پیمان با آرمانهای معمار کبیر انقلاب اسلامی ایران حضرت امام خمینی(ره) و شهید رمضان و سرور و سالار شهیدان انقلاب اسلامی حضرت امام خامنه ای و بیعت با ولی امر مسلمین مقام عظمای ولایت حضرت آیت الله العظمی حاج سید مجتبی حسینی خامنهای در روز جمعه همگام با امت روزه دار و خداجوی ایران اسلامی در راهپیمایی با شکوه روز جهانی قدس شرکت نموده و با مشت های گره کرده و با شعارمرگ بر امریکا و مرگ بر اسرائیل نفرت و انزجار خود را از استکبار جهانی به سرکردگی امریکا و اسرائیل جنایتکار اعلام خواهیم کرد و لرزه بر اندام پوشالی جنایتکاران انداخته تا موجب دلگرمی و قوت قلب ملت بزرگوار و مظلوم فلسطین باشد.
وعده دیدار: روز جمعه ۲۲ اسفند ماه
ساعت ۱۰:۳۰ صبح چهارراه شهید بهشتی (منصور) محوطه مسجد تاریخی کریم خان









خواهشمندیم برای ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربری خود بشويد