به پایگاه اطلاع‌رسانی هیأت فوتبال استان آذربایجان شرقی خوش آمدید ۱۷:۲۶:۵۳

“آرفي” مي‌رود، “اولروم” سرخپوش مي‌شود

به‌روزرسانی: ۲ دقیقه مطالعه ۱۱ بازدید ۰ دیدگاه
اندازه متن۱۰۰٪
اشتراک‌گذاری

طبق آخرين توافق با باشگاه تراكتورسازي، عرفان اولروم در قبال اشپيتم آرفي، از نيم فصل پرسپوليسي‌ مي‌شود… جعفري مديرعامل باشگاه تراكتورسازي: به منظور تقويت خط حمله تيم يكي از اقدام‌هاي ما جذب اشپيتم آرفي مهاجم تيم پرسپوليس است كه طبق آخرين توافقاتي كه با مسوولان اين باشگاه داشتيم، اين بازيكن را با عرفان اولروم تعويض خواهيم كرد.

وي افزود: توافقات اوليه صورت گرفته و در اين خصوص از سازمان ليگ هم استعلام گرفتيم تا در صورت امكان بتوانيم پيش از نيم‌فصل از اين بازيكن استفاده كنيم. اگر سازمان ليگ مخالفت كند، در نيم‌فصل دوم از آرفي استفاده خواهيم كرد.

وي در پاسخ به اين سوال كه آيا از كيفيت بازي اولروم راضي نبوديد، اظهار كرد: اولروم بازيكن بسيار خوبي است اما بايد ديد در سيستم و تاكتيك سرمربي تيم چه جايگاهي داشته و اصلا آنها چطور مي‌توانند در توافق كامل با هم كار كنند. ما به فكر موفقيت تيم هستيم و تصميم در قبال گرفتن بازيكنان مختلف هم با نظر اوست.

يكشنبه آندرانيك تيموريان با باشگاه تراكتورسازي قرارداد يك ساله امضا كرد و اين باشگاه به دنبال جذب وحيد هاشميان نيز است.

امتیاز شما به این مطلب
۰,۰از ۵(۰ رای)

اشتراک‌گذاری

دیدگاه‌ها — نظر خود را بنویسید

دیدگاه