به پایگاه اطلاع‌رسانی هیأت فوتبال استان آذربایجان شرقی خوش آمدید ۰۴:۳۶:۵۱

همه چیز آماده برای جشن قهرمانی فوتسال

به‌روزرسانی: ۱ دقیقه مطالعه ۴۱ بازدید ۰ دیدگاه
اندازه متن۱۰۰٪
اشتراک‌گذاری

به گزارش سایت رسمی هیأت فوتبال استان آذربایجان شرقی، دیدارهای هفته نهایی لیگ برتر فوتسال آقایان امروز در حالی برگزار می‌شود که نمایندگان فدراسیون فوتبال از روز گذشته با حضور در دو شهر «تبریز» و «مهاجران» مقدمات مراسم اهدای جام قهرمانی را آماده کرده‌اند. 
شاگردان محمد کشاورز در ‌گیتی‌پسند اصفهان که خود را به شهر مهاجران در استان مرکزی رسانده‌اند با ۶۲ امتیاز در صدر جدول هستند و امروز رأس ساعت ۱۵ مقابل پالایش شازند به میدان می‌روند که خطر سقوط را احساس می‌کند.

مس سونگون ورزقان که زیر نظر علی افضل امسال رقابت شانه‌به شانه‌ای با گیتی‌پسند را تجربه کرد با ۶۱ امتیاز کماکان به قهرمانی امیدوار است، آنها در سالن شهید پورشریفی تبریز میزبان شهرداری ساوه هستند.

مسابقات هفته نهایی لیگ برتر فوتسال به عنوان اولین لیگ بعد از جنگ رمضان امروز به صورت همزمان در ۷ شهر به یاد کودکان شهید مدرسه شجره طیبه میناب برگزار خواهد شد.

امتیاز شما به این مطلب
۰,۰از ۵(۰ رای)

اشتراک‌گذاری
نویسنده خبر

قلی بیگلو

دیدگاه‌ها — نظر خود را بنویسید

دیدگاه