به پایگاه اطلاع‌رسانی هیأت فوتبال استان آذربایجان شرقی خوش آمدید ۰۸:۱۵:۴۵

مس سونگون برای سومین سال متوالی قهرمان لیگ برتر فوتسال شد

به‌روزرسانی: ۲ دقیقه مطالعه ۴ بازدید ۰ دیدگاه
اندازه متن۱۰۰٪
اشتراک‌گذاری

تیم فوتسال مس سونگون با پیروزی مقابل تیم گیتی پسند در دیدار برگشت فینال لیگ برتر فوتسال، برای سومین سال متوالی به عنوان قهرمانی در لیگ رسید.

به گزارش روابط عمومی هیأت فوتبال استان آذربایجان شرقی،تیم های فوتسال مس سونگون و گیتی پسند اصفهان روز جمعه برگزار کننده دیدار دوم فینال لیگ برتر فوتسال بودند که این مسابقه در وقت های قانونی با نتیجه تساوی ۳ – ۳  به پایان رسید. در ضربات پنالتی تیم مس موفق شد ۶ بر ۵ (در مجموع ۹ بر ۶) به برتری برسد.

در این بازی که از ساعت ۱۸ در سالن پورشریفی تبریز آغاز شد، میثم خیام (۲ بار) و مهدی جاوید برای مس و مرتضی عزتی، سعید احمد عباسی و علی اصغر حسن زاده در وقت های قانونی برای گیتی پسند گلزنی کردند.

در ضربات پنالتی برتری با تیم مس بود و این تیم موفق شد برای سومین سال متوالی به عنوان قهرمانی لیگ برتر فوتسال برسد. مس در دو سال گذشته هم عنوان قهرمانی را از آن خود کرده بود.

بازی رفت دو تیم در اصفهان با نتیجه ۴ بر ۳ به سود مس تمام شده بود.

 

 

امتیاز شما به این مطلب
۰,۰از ۵(۰ رای)

اشتراک‌گذاری
نویسنده خبر

قلی بیگلو

دیدگاه‌ها — نظر خود را بنویسید

دیدگاه