به پایگاه اطلاع‌رسانی هیأت فوتبال استان آذربایجان شرقی خوش آمدید ۱۰:۵۰:۱۹

تيم فوتسال پيشکسوتان شهرداري تبريز خانه مطبوعات را شکست داد

به‌روزرسانی: ۱ دقیقه مطالعه ۴ بازدید ۰ دیدگاه
اندازه متن۱۰۰٪
اشتراک‌گذاری

تيم فوتسال پيشکسوتان شهرداري تبريز با غلبه بر تيم خانه مطبوعات آذربايجان شرقي، به قهرماني در مسابقات فوتسال چهارجانبه جام شهر و رسانه نزديک تر شدند… در دومين روز از اين مسابقات که با برگزاري دو ديدار در سالن شهيد توانا سپري شد، تيم پيشکسوتان شهرداري تبريز با نتيجه پر گل هفت بر يک، خانه مطبوعات را در هم کوبيد و با شش امتياز در صدر اين مسابقات قرار گرفت.
در ديدار اول امروز نيز تيم هاي فرهنگ و ارشاد و صدا و سيماي مرکز آذربايجان شرقي به تساوي پنج بر پنج دست يافتند.
پيشکسوتان شهرداري با شش، خانه مطبوعات با سه و فرهنگ و ارشاد و صدا و سيما هر کدام با يک امتياز به ترتيب اول تا چهارم هستند.
در روز پاياني اين مسابقات که سه شنبه اين هفته برگزار مي شود، به ترتيب تيم هاي پيشکسوتان شهرداري با فرهنگ و ارشاد و خانه مطبوعات با صدا و سيما ديدار خواهند کرد.

امتیاز شما به این مطلب
۰,۰از ۵(۰ رای)

اشتراک‌گذاری

دیدگاه‌ها — نظر خود را بنویسید

دیدگاه