به پایگاه اطلاع‌رسانی هیأت فوتبال استان آذربایجان شرقی خوش آمدید ۱۳:۵۷:۴۵

پدیده 0-3 تراکتورسازی؛ اولین پیروزی سرخ پوشان با ساغلام

به‌روزرسانی: ۳ دقیقه مطالعه ۴ بازدید ۰ دیدگاه
اندازه متن۱۰۰٪
اشتراک‌گذاری

به گزارش روابط عمومی هیات فوتبال آذربایجان شرقی، تیم های پدیده مشهد و تراکتورسازی تبریز در چارچوب هفته بیست و دوم لیگ برتر فوتبال ایران از ساعت 14:30 روز جمعه در ورزشگاه امام رضا (ع) شهر مشهد به مصاف هم رفتند که این دیدار با پیروزی سه بر صفر تیم تراکتورسازی همراه بود.

تاریخ: ۱۳۹۶/۱۱/۱۳
هفته بیست و دوم لیگ برتر
ورزشگاه: امام رضا (ع)
تماشاگر: حدود ۱۰ هزار نفر
گروه داوری: داور: پیام حیدری، کمک ها:  علی میرزابیگی – فرهاد فرهادپور – سیداحمد موسوی

اخطار:

  • پدیده مشهد: محمدرضا خلعتبری (۱۹) – حسین مردامند (۳۱) – سید عبدالله حسینی (۵۶) – امین قاسم نژاد (۸۱)
  • تراکتورسازی تبریز: ارسلان مطهری (۵۱) محمد ابراهیمی (۶۵) –

اخراج: 

  • پدیده مشهد:حسین مردامند (۴۹) –
  • تراکتورسازی تبریز:

پدیده مشهد

  • ترکیب: سعید جلالی راد – رضا ناصحی – حسین مرادمند – محمدرضا خانزاده – سعید صادقی – اکبر صادقی – امین قاسمی نژاد – میلاد کمندانی (محمد مهدی مهدی خانی -۴۶) – محمدرضا خلعتبری (سید عبدالله حسینی – ۵۲) – حسین مهربان – محمد قاضی
  •  سرمربی: رضا مهاجری

تراکتورسازی تبریز

  • ترکیب:  جوردی آلمیدا – محمد نادری – محمدرضا مهدی زاده – رضا شربتی – عارف آغاسی – مهدی کیانی – مهدی مهدی پور – احسان پهلوان – محمد ابراهیمی( علی طاهران – ۷۶) – فرزاد حاتمی( امید عالیشاه – ۶۰)  – ارسلان مطهری (محمدرضا آزادی – ۹۰)
  • سرمربی: ساغلام

شرح بازی:

  • نیمه اول: بازی با سرعت و کیفیت خوبی آغاز شد و هر دو تیم با برنامه های تهاجمی وارد زمین شدند. در همان دقایق ابتدایی بازی دو تیم موقعیت های زیادی را روی دروازه حریف تدارک دیدند . در نبود ایرانپوریان سمت راست خط دفاعی تراکتوری ها متزلزل نشان می داد و بازیکنان پدیده نیز با راه انداختن مهربان می خواستند از این منطقه به نتیجه برسند و در مقابل تراکتوری ها نیز روی ضد حملات و فرار های احسان پهلون و محمد ابراهیمی حساب باز کرده بودند. با گذشت زمان از جذابیت بازی کاسته شده و هر دو تیم رو به بازی فیزیکی آوردند تا از کیفیت و سرعت بازی کاسته شود.

 

  • نیمه دوم: بازی همچون نیمه اول پر سرعت آغاز شد و روی یک ضد حمله تراکتوری ها توانستند حریف را ۱۰ نفره و یک ضربه ایستگاهی بدست آورند که تبدیل به گل اول شان شد و در ادامه تراکتوری بیشتر روی حفظ نتیجه کار کردند و پدیده حملات بیشتری تدارک می دید و تراکتوری ها چشم انتظار ضد حملات بودند و همین ضد حملات نیز نتیجه داد و پهلوان گل دوم را برای تراکتور بثمر رساند و این پایان کار نبود و پهلوان در زمان تلف شده دوبل کرد تا تیمش سه بر صفر این بازی را به سود خود به پایان برساند.

شرح گلها:

  • پدیده مشهد ۰ – ۱ تراکتورسازی تبریز / دقیقه  ۵۱ : مهدی زاده پشت ضربه آزادی که ابراهیمی بدست آورده بود ایستاد و با یک شوت دیدنی دروازه حریف را باز کرد.
  • دیده مشهد ۰ – ۲ تراکتورسازی تبریز / دقیقه  ۸۳: فرارهای پر تعداد پهلوان نتیجه داد و این بازی در محوطه جریمه با یک سر توپ عالی مدافع مستقیم خود را جا گذاشت و با یک بغل پای آرام دروازه پدیده را باز کرد.
  • دیده مشهد ۰ – ۳ تراکتورسازی تبریز / دقیقه  ۹۰+: بار دیگر فرار و نفوذ پهلوان به داخل محوطه جریمه گل به همراه داشت و اینبار وی دروازه بان را جا گذاشته و دروازه خالی را باز کرد.

 

امتیاز شما به این مطلب
۰,۰از ۵(۰ رای)

اشتراک‌گذاری
نویسنده خبر

قلی بیگلو

دیدگاه‌ها — نظر خود را بنویسید

دیدگاه