به پایگاه اطلاع‌رسانی هیأت فوتبال استان آذربایجان شرقی خوش آمدید ۲۲:۰۸:۰۳

در پی آغاز اردوی تدارکاتی تیم ملی زیر 16 سال بانوان در کمپ تیم های ملی

به‌روزرسانی: ۲ دقیقه مطالعه ۵ بازدید ۰ دیدگاه
اندازه متن۱۰۰٪
اشتراک‌گذاری

دیدار تدارکاتی تیم ملی فوتبال زیر 16 سال بانوان با تیم ملوان بندر انزلی در حالی برگزار می شود که بازیکنان خود را برای حضوری پر قدرت در رقابتهای قهرمانی آسیا آماده می کنند… ملی پوشان زیر16 سال کشورمان صبح فردا –یکشنبه راس ساعت 10:00 به مصاف تیم ملوان بندرانزلی در کمپ تیم های ملی می روند.
گفتی است , افروز کربکندی،زهرا کشاورز،فاطمه عادلی از اصفهان،یاسمن پاکجو،آیناز فلاح،فاطمه خلجی،فاطمه اردستانی از تهران،مقرب زاد حسینعلی و معصومه نوروزی از گیلان،مرضیه گیوی،هانیه میرزایی از کرمانشاه،کوثر کمالی از مازندران،مهدیه آمیغی از کرمان،سارا ظهرابی نیا و آزیتا ملمولی از خوزستان،مهتاب بنایی و شهین افلاکی از فارس،سمیرا اسماعیلی از آذربایجان شرقی،صغری فرمانی از اردبیل و بهناز طاهرخانی از قزوین نفراتی هستند که به سرمربیگری مریم ایراندوست و مربیگری لیلا یوسفی آخرین مرحله از تمرینات خود را در کمپ تیم های ملی از چهارم آذرماه به مدت 4 روز پیگیری کرده و خود را برای حضور در دور دوم رقابتهای آسیایی فوتبال بانوان در رده سنی زیر 16 سال آماده می کنند.
گفتنی است،بازیکنان تا روز دوشنبه تمرینات خود را صبح ها از ساعت 9:30 الی 11 و بعد از ظهر ها از ساعت 15:30 الی 17 پیگیری می کنند.

امتیاز شما به این مطلب
۰,۰از ۵(۰ رای)

اشتراک‌گذاری

دیدگاه‌ها — نظر خود را بنویسید

دیدگاه