نظمی: با پتروویچ به توافق نهایی نرسیده ایم
- شناسه خبر: 11190
- تاریخ و زمان ارسال: 4 خرداد 1393 ساعت 11:59
- بازدید : 301 بازدید
- نویسنده: کمیته فناوری اطلاعات - فرزاد آقایی

باشگاه تراکتورسازی در مطلبی جدید از قول مدیرعامل این باشگاه اعلام کرده است: وضعیت پتروویچ برای قبول سرمربیگری این تیم در جلسه حضوری مشخص خواهد شد.
جمشید نظمی توافق کامل تراکتورسازی با پتروویچ صربستانی را رد و اظهار کرد: اکثر رسانه ها با برداشت اشتباه از خبر توافق باشگاه با پتروویچ اخباری را منتشر کرده اند در صورتی که در این خصوص هنوز چیزی قطعی نشده است.
وی ادامه داده است: ما با این سرمربی به توافقات اولیه رسیده ایم اما برای تکمیل روند مذاکرات و حصول توافقات نهایی منتظر حضور وی در تبریز هستیم.
نظمی ادامه داده است: ما در کنار این سرمربی صربستانی گزینه خوب ایرانی نیز داریم که بعد از حصول توافق نهایی با هرکدام از این مربیان در خصوص سرمربی فصل آینده تیم تصمیم گیری قطعی خواهیم گرفت.
انتخاب سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز به دلیل به توافق نرسیدن باشگاه با تونی اولیویرا، به پروسه ای طولانی تبدیل شده است.
این در حالی است که تعداد زیادی از تیم های حاضر در لیگ برتر سرمربیان خود را شناخته و به تدریج اقدام به یارگیری برای فصل چهاردهم می کنند.