برد شیرین تیم فوتسال بانوان شهرداری تبریز در خانه
- شناسه خبر: 6436
- تاریخ و زمان ارسال: 25 بهمن 1390 ساعت 01:15
- بازدید : 1,019 بازدید

به گزارش روابط عمومی امور بانوان هیأت فوتبال استان از هفته دوم مسابقات رفت لیگ دسته یک فوتسال بانوان که امروز در سالن میلاد تبریز برگزار شد تیم شهرداری تبریز به مصاف با حریف خود شهرداری اشکنان شیراز رفت.
در این دیدار که امروز راس ساعت 10:33 صوت بازی به صدا درآمد در نیمه نخست بازی تیم شهرداری اشکنان توانست دروازه شهرداری تبریز را باز کند.
در دقیقه 11 بازی تیم شهرداری تبریز در حساس ترین دقیقه گل اول را از دست داد و دومین گل شیراز نیز به ثمر رسید در دقایق پایانی نیمه اول رضوانه عبدی بازیکن خوب شهرداری تبریز اولین گل تیم خود را وارد دروازه حریف کرد ولی در لحظات پایانی با گلهای سوم، چهارم و پنجم تیم شیراز صوت پایان نیمه نخست به پایان رسید.
در آغاز نیمه دوم بازی تیم شهرداری تبریز با دفاع و حملات خوب خود توانست دومین و سومین گل خود را توسط فرناز جنانی و رضوان عبدی از آن خود کند.
در ادامه بازی و با موقعیتهای خطرناک پنالتی که دروازه شهرداری تبریز را تهدید می کرد توسط دروازه بان خوب شهرداری تبریز مینا عطری مهار گردید و بالاخره گلهای چهارم ، پنجم، ششم،هفتم و هشتم تیم تبریزی یکی پس از دیگری دروازه حریف را باز کرد، در لحظات پایانی بازی تیم شهرداری شیراز گل ششم و هفتم خود را به ثمر رساند و بازی با نتیجه 8 بر 7 به نفع تیم شهرداری تبریز به پایان رسید.
دیگر نماینده تبریزی تیم جامعه اسلامی کارگران که قرار بود امروز میزبان تیم پالایش گاز ایلام باشد به دلیل انصراف تیم ایلام نتیجه به نفع جامعه اسلامی کارگران به ثبت رسید همچنین تیم جامعه کارگران تبریز قرار است در هفته سوم بازی روز دوشنبه 1/12/90 میهمان تیم شهرداری اشکنان شیراز باشد و تیم شهرداری تبریز نیز در اصفهان به مصاف تیم هیأت فوتبال اصفهان خواهند رفت.
خواهشمندیم برای ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربری خود بشويد