پرونده كمالوند به طور جدي در حال بررسي است با استعفاي كفاشيان شايد اوضاع پيچيدهتر شود نميتوان منكر زحمات دادگان شد اما…
- شناسه خبر: 4989
- تاریخ و زمان ارسال: 8 تیر 1390 ساعت 11:08
- بازدید : 209 بازدید
- نویسنده: کمیته فناوری اطلاعات - فرزاد آقایی
نايب رييس فدراسيون فوتبال گفت: همه در حذف تيم اميد مقصريم… از برگزاري جلسه هيات رييسه فدراسيون فوتبال در روز شنبه آينده خبر داد و اظهار كرد: در اين جلسه سعي ميكنيم، چهار عضو هيات رييسه كميته داوران را انتخاب كنيم. قصد ما اين است كه اين چهار عضو از پيشكسوتان با تجربه داوري باشند كه بتوانند نظام داوري فوتبال را پيش ببرند و دپارتمان آن را به خوبي اداره كنند.
وي در ادامه از جلسه نايب رئيسان بانوان هياتهاي كل كشور در جزيره قشم خبر داد و گفت: اين جلسه قرار است پنجشنبه اين هفته برگزار شود و حاضران در آن راجع به ورزش بانوان و مسايل مربوط به آن بحث كنند.
تاج همچنين درباره احتمال استعفاي رييس فدراسيون فوتبال خاطر نشان كرد: با استعفاي كفاشيان ممكن است اوضاع فوتبال بهتر نشده و پيچيدهتر نيز بشود. البته قبول استعفاي كفاشيان در اختيار مجمع فدراسيون فوتبال است و اين مجمع بايد در اين باره تصميم بگيرد. به نظر ميرسد در اين رابطه برخي بايد خويشتنداري كنند تا مسايل حل شود.
وي در ادامه با بيان اين كه پيش از اين وضع تيمهاي ملي بهتر از اكنون بود، گفت: در زماني كه مسئول كميته هاي ملي بودم، نمي گويم خيلي خوب، ولي كارنامه ما قابل قبول بود. در آن دوره فوتبال ساحلي مان به جام جهاني راه پيدا كرد، نوجوانان مان قهرمان آسيا شده و به جام جهاني صعود كردند. تنها نقطه سياه كارنامه ما صعود نكردن تيم ملي بزرگسالان به جام جهاني بود. همچنين در آن دوره تيم ملي فوتبال بانوان ما به اين شكل و قوت تشكيل شد و از مراحل اوليه بالا رفت.
وي ادامه داد: بعدها به دليل يكسري اختلاف نظرها از كميته تيمهاي ملي خارج شدم ولي در مجموع بايد بگويم در آن دوره فدراسيون فوتبال عملكرد خوبي در رده تيمهاي ملي داشت.
نايب رييس فدراسيون فوتبال درباره مسايل پيش آمده و حذف تيم ملي اميد از رقابتهاي مقدماتي المپيك لندن خاطرنشان كرد: فدراسيون براي بررسي اين مسايل جلساتي برگزار كرد و نميشود گفت كه كسي در اين باره سهمي نداشته است، بلكه همه در حذف تيم اميد مقصريم. البته در اين ميان سه نفر كه سمتشان از ديگران بيشتر بود، بركنار شدند.
تاج در ادامه درباره صحبتهاي اخير صادق درودگر درباره وي با بيان اين كه در زمان رياست من در اتحاديه فوتبال درودگر معاون من بود، تصريح كرد: من با اين حرف درودگر كه گفته « من سرباز هستم» موافقم، اما سربازي امثال شهيد خرازي و شهيد كاظمي را قبول دارم، نه اين كه سرباز هر كسي باشم. از نوجواني تاكنون در فوتبال بوده و در تيمهاي نوجوانان و جوانان اصفهان بازي كردهام. 20 سال هم مدير عامل و عضو هيات مديره باشگاههاي سپاهان و ذوب آهن اصفهان بودم. البته نميخواهم بگويم بيش از ديگران اهل فوتبالم اما، از نوجواني با فوتبال سر و كار داشتم. ضمن آن كه من مهدي تاج هستم نه آن گونه كه درودگر گفته است، رضا تاج!
وي در ادامه درباره ديدارهايش با محمد دادگان، رييس اسبق فدراسيون فوتبال تصريح كرد: “دو بار با وي ملاقات كردم: دفعه اول براي تشكر از او كه در مراسم ختم مادرم آمده بود، به نزدش رفتم. بار دوم در نمايشگاه شهرداري كه در دانشگاه شهيد بهشتي برگزار شده بود، به ملاقاتش رفتم، چون دفتر آقاي دادگان در همان دانشگاه است. معتقدم محمد دادگان زحمات زيادي براي فوتبال مان كشيده است كه نميتوان آنها را كتمان كرد، ولي توقع من از تمامي اهالي ورزش اين است كه حقوق يكديگر را رعايت كنند و اگر خودم هم زماني حق كسي را رعايت نكردم، همين جا عذرخواهي ميكنم.
نايب رييس فدراسيون فوتبال در ادامه با بيان اين كه در حال حاضر به جاي ستاد منشور اخلاقي، ستاد بررسي تخلفات اخلاق حرفهاي مشغول به كار است، درباره مسايل مطرح شده درباره اين ستاد، تاكيد كرد: در حال حاضر همه از ناهنجاريهاي موجود در فوتبال خسته شده و معتقدند كه بايد با پديدههايي همچون لمپنيسم، پول غير حق گرفتن و دلالي برخورد شود. اين ستاد هم همين كار را ميكند. همچنين بايد بگويم هر كسي با رفتارش آبروي فوتبال را به خطر بياندازد، هم مشمول قانون اخلاق حرفهاي ميشود.
تاج در ادامه در پاسخ به اين سوال كه چرا برخي از مربيان به اصلاح منشوري از كار در ليگ برتر منع ميشوند، ولي در ليگهاي پايينتر به مربيگري ادامه ميدهند، گفت: ستاد رسيدگي به تخلفات اخلاق حرفهاي بر اساس كدهاي اخلاقي فيفا عمل ميكند. به نظر ما حفظ آبروي افراد مهمتر از برخورد با تخلفات است. اگر كسي محروم ميشود، بايد از تمام ليگها محروم شود، ولي برخي محروميتها مرحله اي است و افراد را از حضور در ليگ برتر منع ميكند. مانند محروميتهايي كه به صورت مقطعي و مثلا براي چند سال اعمال ميشود.
وي همچنين درباره مسايل پيش آمده درباره منشوري بودن يا نبودن و يا نحوه منشوري بودن فراز كمالوند، خاطرنشان كرد: پرونده او هنوز به طور جدي در ستاد بررسي تخلفات اخلاق حرفهاي در حال بررسي است و در اين باره نمي توانم چيزي بگويم. تنها چيزي كه ميتوانم بگويم اين است كه فضاي قالب ورزش ما سالم است و مربيان و بازيكنان فوتبال با مشكل جدي روبرو نيستند. اگر مباحثي هم توسط مراجع قضايي يا واحدهاي حراست به ما معرفي ميشود، نسبت به كل جامعه فوتبال ناچيز است.
نايب رييس فدراسيون فوتبال در ادامه با بيان اين كه به نظر او قانون سقف قراردادها بايد به صورت جدي رعايت شود، به ايسنا گفت: سازمان ليگ فوتبال سه دغدغه اصلي دارد كه اگر باشگاهها اين سه دغدغه را برطرف كنند، عملا ميتوان قانون سقف قرارداد را برداشت. اولين دغدغه ما اين است كه تراز مالي باشگاهها بايد در پايان سال مثبت باشد. به اين معني كه دخل شان بايد از خرج بيشتر باشد. دومين مساله اين است كه باشگاهها بايد قابل واگذاري به بخش خصوصي باشند، به گونهاي كه بخش خصوصي توانايي اداره آنها را داشته باشد. سومين مساله اين است كه هيچ باشگاهي به بازيكن، مربي يا اداره ماليات بدهي نداشته باشد.
تاج افزود: باشگاهي كه توان پرداخت ديون خود را ندارد، ضرورتي ندارد، 500 ميليون براي خريد يك بازيكن هزينه كند. اگر همه باشگاهها قانون را رعايت كنند، سقف قراردادها خود به خود پايين ميآيد، ولي ما نيز بايد موانع اين كار را بررسي كنيم.
وي در ادامه با اشاره به صحبتهاي علي كفاشيان كه گفته بود اگر باشگاهها موافق قانون سقف قرارداد نيستند، اين قانون را حذف ميكند، گفت: با اين حرف موافق هستم و از سازمان ليگ خواستهايم تا ساز و كاري طراحي كند تا با اجراي قانون سقف قراردادها هيچ باشگاهي متضرر نشود.
تاج در پايان درباره مساله پيش آمده براي باشگاه راهآهن شهر ري و عدم فروش اين باشگاه به بخش خصوصي، اظهار كرد: باشگاه راهآهن نامهاي نوشته و گفته است كه چگونه عمل شود. اين نامه در صورتي كه صلاح دانسته شود، در آينده منتشر ميشود.
وي در پايان با بيان اين كه با انتقال تيمهاي تهراني به شهرستانها مخالف است، گفت: نفت تهران هنوز به اراك منتقل نشده است و اگر هيات رييسه فدراسيون فوتبال نيز با من هم عقيده باشد، خروج نفت از تهران تصويب نميشود.