عليرضا خسروي :ارم کيش قم به خوبي متحول شده است
- شناسه خبر: 9
- تاریخ و زمان ارسال: 13 دی 1387 ساعت 01:56
- بازدید : 337 بازدید
- نویسنده: کمیته فناوری اطلاعات - فرزاد آقایی

سرمربي تيم فوتسال پتروشيمي تبريز گفت: ارم کيش قم به خوبي متحول شده و تحولات صورت گرفته دراين تيم براي ما غير منتظره بود… عليرضا خسروي پس از پايان ديدار تيم هاي ارم کيش قم و پتروشيمي تبريز افزود : ارم کيش با وجود امير شمسايي به عنوان مربي بايد به رده هاي بالاتري از جدول برسد.
وي گفت : بازي سنگيني بود و درنيمه اول ارم کيش خيلي بهتر بود ،اما در بين دو نيمه نقاط قوت ارم کيش را به بازيکنانمان گوشزد کرديم و نقاط قوت ارم کيش را بستيم.
خسروي افزود : در نيمه دوم ارم کيش را به خوبي مهار کرديم و با تکيه بر توانايي هاي تيم خود به موفقيت رسيديم.
وي در مورد داوري نيز گفت : داور در دقايق آخر بازي خطاهايي را به سود ما نگرفت و پس از اين که ارم کيش پنج خطاي تيمي خود را انجام داد محبت بيشتري به اين تيم کرد.
وي افزود : با توجه به اعتراضات کادر فني ارم کيش به داور شاهد بوديم او در دقايق پاياني بازي از کنار برخي خطاهاي ميزبان گذشت.
خسروي گفت : در حال حاضر در رده هشتم جدول رده بندي قرار داريم و از ابتداي ليگ هدفمان اين بود که تيم را در دسته برترنگه داريم.
وي افزود : سال اولي است که در ليگ برتر شرکت کرده ايم و باشگاه و کادر فني برنامه براي سال بعد برنامه هاي زيادي دارند و غير از پنج بازيکن تمامي بازيکنان ما بومي هستند .
ديدار فوتسال تيم هاي ارم کيش قم و پتروشيمي تبريز از چارچوب هفته هجدهم مسابقات ليگ برتر جمعه شب با نتيجه چهار بر دو به سود ميهمان در ورزشگاه شهيد حيدريان قم خاتمه يافت.
خواهشمندیم برای ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربری خود بشويد