درآمدها و هزينه هاي باشگاه تراکتورسازي تبريز شفاف نيست
- شناسه خبر: 1528
- تاریخ و زمان ارسال: 1 تیر 1389 ساعت 12:05
- بازدید : 259 بازدید
- نویسنده: کمیته فناوری اطلاعات - فرزاد آقایی
معاون سياسي امنيتي استاندار آذربايجان شرقي گفت: درآمد ها و هزينه هاي باشگاه تراکتورسازي تبريز شفاف نبوده و بايد مشخص شود… “پرويز آژيده” روز سه شنبه در جلسه کار گروه فرهنگي و اجتماعي استان در واکنش به استعفاي مدير عامل باشگاه تراکتورسازي تبريز گفت: در جلساتي که به منظور بررسي مشکلات تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز و با حضور “ناصر شفق” تشکيل شد، وي دليل اصلي تعلل در ساماندهي تيم و يارگيري را مسايل مالي عنوان کردند و اين در حالي است که مسايل مالي دوره گذشته اين باشگاه شفاف نيست.
وي اضافه کرد: سال گذشته زماني که “شفق” عهده دار مسئوليت تيم و باشگاه شد، مقرر گرديد وي اين باشگاه را به سمت درآمدزايي سوق دهد و باشگاه متکي به بودجه کارخانه و يا کمک هاي استانداري نباشد.
آژيده گفت: شخص استاندار آذربايجان شرقي به دليل علاقه اي به تيم فوتبال تراکتورسازي کمک هايي به اين تيم کرده و 15 ميليارد ريال از سوي کارخانه و 15 ميليارد ريال ديگر نيز به صورت وام از سوي يکي از موسسه هاي مالي در اختيار اين باشگاه قرار داده است.
وي خاطر نشان کرد: با اتمام فصل نهم، تربيت بدني استان که وظيفه اش رصد ورزش استان است با احساس مسئوليت مراتب نگراني خود از وضعيت تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز به استانداري اعلام کرد.
آژيده گفت: استانداري نيز به استناد گزارش مدير کل تربيت بدني استان جلسات
مختلفي براي بر طرف کردن مشکلات تيم برگزار کرد و سرانجام به اين نتيجه رسيد که باشگاه به زير مجموعه کارخانه برگردد.
وي اظهار داشت: در اين ارتباط مقرر شده تا مسئولان کارخانه، ظرف روزهاي آينده، هيات مديره و مدير عامل جديد باشگاه را معرفي کنند و براي اين که تيم از قافله ديگر تيم هاي ليگ برتري عقب نماند، فعلا سرپرست تيم تعيين و تمرينات آن آغاز شود.
وي گفت: حضور تراکتورسازي و شهرداري تبريز در فوتبال ايران فرصتي است که براي اين استان به دست آمده و بايد از آن به نحو مطلوبي بهره ببريم و با جلوگيري ازا يجاد خلا در اين فرصت، از سو استفاده برخي از افراد جلوگيري کنيم.
در اين نشست که با حضور معاون سياسي امنيتي و امور اجتماعي استاندار، فرمانداران برخي از شهرستان ها و روساي ادارات و نهادهاي فرهنگي استان برگزارشد، چالش ها و راهکارهاي توسعه ورزش استان از جنبه هاي مختلف فرهنگي و اجتماعي مورد بررسي قرار گرفت.
توسعه ورزشي همگاني، حمايت از ورزش حرفه اي، افزايش مشارکت بخش خصوصي، توسعه اماکن ورزشي و تشکيل اتاق فکر از جمله اهداف برگزاري اين کارگروه اجتماعي و فرهنگي بود.