جواد ششگلانی: در جامعه ورزش دو فریضه امر به معروف و نهی از منکر متروکه مانده
- شناسه خبر: 14284
- تاریخ و زمان ارسال: 8 تیر 1394 ساعت 11:30
- بازدید : 488 بازدید
- نویسنده: کمیته فناوری اطلاعات - فرزاد آقایی
جواد ششگلانی رئیس هیات فوتبال استان آذربایجان شرقی در گفتگوی خود با خبرنگار ورزشی پیرامون اوضاع فرهنگی ورزش و تاثیرات آن بر جامعه حاضر اظهار داشت :اگر معنای امر به معروف و نهی از منکر و حدود آن برای ورزشکاران روشن شود، معلوم خواهد شد که یکی از شیرین ترین، کار آمد ترین و کارسازترین شیوه های تعامل فرهنگی، همین امر به معروف و نهی از منکر است و بعضی افراد دیگر در نمی آیند بگویند آقا! این دخالت در محیط ورزشی است.
وقتی که امر به معروف و نهی از منکر در جامعه ورزش رایج شد، این موجب میشود که گناه در نظر ورزشکاران همیشه گناه بماند و تبدیل به ثواب و کار نیک نشود.
بدترین توطئه علیه ورزشکاران این است که طوری کار کنند و حرف بزنند که کارهای خوب (کارهایی که دین به آنها امر کرده است) و رشد و صلاح جامعه ورزش در آنهاست در نظر ورزشکار به کارهای بد، و کارهای بد به کارهای خوب تبدیل شود. این خطر بسیار بزرگی است.
رئیس هیأت فوتبال استان افزد:امر به معروف و نهی از منکر در جامعه ورزش فوتبال کمک به شیوع کارهای خوب و جوانمردانه است این کمک به محدود کردن بدی و شر است کمک به این است که در جامعه ورزش، گناه همیشه گناه تلقی شود.
در جامعه ورزش دو فریضه امر به معروف و نهی از منکر متروکه مانده اگر در جایگاه خود تعریف گردد باعث می شود تا هیچ گناه به عنوان ثواب معرفی و کار خوب به عنوان کار بد معرفی نشود.
معروف شناسی و منکرشناسی را در جامعه فوتبال می توان دو ویژگی مهم در اجرای فریضه امر به معروف و نهی از منکر دانست چون تا زمانیکه معروف را در ورزش نشناسیم، نمیتوانیم امر به معروف کنیم و به فریضه نهی از منکر هم زمانی می توان جامه عمل پوشاند که با آن آشنا باشیم.
جواد ششگلانی در پایان افزود: طبق آموزه های دینی، بهترین روش امر به معروف و نهی از منکر با زبانی نرم و ملایم بسیار تاثیر گذار بوده که در محیط های ورزشی این امر حیات بخش امر به معروف و نهی از منکر متروکه شده است لزوم استفاده از هر وسیله کاربردی برای پیشبرد اهداف معروف شناسی و منکر شناسی را در جامعه ورزشی فوتبال می توان دو ویژگی مهم در اجرای فریضه امر به معروف و نهی از منکر دانست.