مسابقات لیگ برتر فوتسال بانوان استان
- شناسه خبر: 47205
- تاریخ و زمان ارسال: 14 آبان 1401 ساعت 12:27
- بازدید : 647 بازدید
- نویسنده: قلی بیگلو

به گزارش سایت رسمی هیأت فوتبال استان آذربایجان شرقی، مسابقات لیگ برتر فوتسال بانوان استان بصورت دوره ای در دو گروه شهرستان و تبریز برگزار گردید و تیمهای شهرستانی با حضور شش تیم مرند- اسکو- میانه- سراب- بناب – جلفا در دو گروه سه تیمی در شهرستان سراب به مصاف هم رفتند.
گروه اول:
مرند- جلفا- اسکو
گروه دوم :
سراب- میانه- بناب
این مسابقات که در تاریخ های شش و هفت و هشتم مهر ماه 1401 در شهرستان سراب بصورت مجتمع برگزار گردید نتایج ذیل بدست آمد:
مرند8 – جلفا 1
سراب 1 – بناب 7
مرند 12 – اسکو 1
سراب 4 – میانه صفر
اسکو 2- جلفا 4
میانه صفر – بناب صفر
بدین ترتیب قرار بر این شد که دو تیم از تیمهای شهرستانی بالا بیاد و دو تیم از تیم های تبریز که با هم بصورت ضربدری بازی کنند و تیمهای بناب و مرند به یک چهارم صعود کردند.
تیم های تبریز در دو گروه:
گروهA:
1- آپادانا 2- ستاره ساز 3- آینده سازان 4- آنی پمپ ترکان کیا
گروهB:
1- آتلیه فراز 2-دیاکو 3-آکادمی سیفی 4-مدافع حرم
قرار شد تیم های تبریزی بصورت دوره ای با هم به رقابت بپردازند که بازیها در روزهای جمعه برگزار گردید و از 15 مهر 1401 در سالن شهرداری ارم آغاز گردید و از هر گروه دو تیم بصورت ضربدری به مصاف هم رفتند و دو تیم بالا آمده و به یک چهارم رسیدند.
نتایج هفته اول:
آپادانا صفر- آنی پمپ 4
آتلیه فراز 6- مدافع حرم1
ستاره ساز 1- آینده سازان 4
آکادمی سیفی 1- دیاکو 7
هفته دوم:
آتلیه فراز 1- دیاکوصفر
آینده سازان 1- آنی پمپ4
آکادمی سیفی صفر- مدافع حرم2
آپادانا9- ستاره ساز3
هفته سوم:
آپادانا صفر- آینده سازان 1
ستاره ساز 1- آنی پمپ3
دیاکو1-مدافع حرم صفر
چهار تیم تبریزی صعود کننده برای بازیهای ضربدری (آنی پمپ کیا- دیاکو- آینده سازان- آتلیه فراز)
بازیهای ضربدری تیمهای تبریزی در تاریخ 6 آبان برگزار گردید و نتایج ذیل بدست آمد:
آنی پمپ 5- دیاکو صفر
آینده سازان صفر- آتلیه فراز 4
قرعه کشی در شش آبان برگزار گردید و مشخص شد که تیم آنی پمپ با مرند و آتلیه فراز با بناب بازی نیمه نهایی را انجام می دهند و نتایج بدست آمده که این بازیها بصورت یک چهارم بود در 13 آبان برگزار گردید.
آنی پمپ3- مرند صفر
آتلیه فراز12- بناب1
در نهایت تیم آنی پمپ و آتلیه فراز بازی فینال و تیمهای بناب و مرند بازی رده بندی را روز جمعه بیستم آبان ماه انجام خواهند داد.